Nadchodzące szkolenia cukiernicze...

Beza Idealna

Tematem szkolenia będą wypieki na bazie bezy- torty, tarty, roladki i inne…

W czasie dwóch dni szkolenia uczestnicy poznają prawidłowe techniki przygotowania tego delikatnego wypieku. Wspólnie z grupą przygotujemy kilka rodzajów bezy w różnych odsłonach, a także zastosujemy różnego rodzaju dekoracje.

W trakcie szkolenia zapewniamy:

Program

  • Tort biała czekolada/ malina
  •  Mini Pavlova/ pistacja/ cytryna
  • Rolada bezowa/ jeżyna
  • Pavlova mango/ marakuja
  • Dacquoise/ figa/ orzech
  • Tarta makaronikowa z karmelem
  • Tarta włoska/ limonka

Prowadzący:
Maciej Rosiński

Zdobywca dwóch czapek w żółtym przewodniku Gaullt&Millau Polska 2017.

Trener Narodowej Reprezentacji Polski Juniorów na Olimpiadę Kulinarną Erfurt 2016 z którą zdobył brąz i srebro.

Nominowany przez Gault&Millau Polska w kategorii Szef Jutra 2017. Juror konkursów takich jak Trendy Chocolate Chef w Bydgoszczy czy Chefs Culinar Cup w Poznaniu.

Uczestnik wielu staży i szkoleń u najlepszych szefów kuchni. Jego dania inspirowane są kuchnią z całego świata.

Ponadto, słynie również z nieprzeciętnych i wyrafinowanych w smaku deserów, tortów i ciast, które tworzy od podstaw.

Jest perfekcjonistą – dla niego dania zawsze muszą tak samo smakować i wyglądać.

Jesteś zainteresowany współpracą?

Skontaktuj się z nami