Słodkie stoły, czyli candy bary, już na stałe zagościły na naszych przyjęciach weselnych umniejszając rangę wszelkich, innych atrakcji. Ale pod pojęciem słodkiego bufetu nie kryją się jedynie słodkości! Słodki bufet to cała sztuka, styl, piękne aranżacje kolorów i kształtów, które tak samo dobrze wyglądają, jak smakują!
Część teoretyczna
Cechy 3 stylów ekspozycji: rustykalny, glamour, industrialny
Zasady kompozycji
Dobór kolorystyki
Umowa o dzieło: zadatki i kaucje, planowanie ilości gotowych wyrobów, planowanie pracy- co może oferować Klientowi mała 1 lub 2 osobowa firma
Co wykorzystać do aranżacji – naczynia, meble, coś z niczego
Część praktyczna
Deserki w słoiczkach- również w wersji wegańskiej
Mini serniczki matcha z malinami
Cupcakes
Mini tarty z kajmakiem i czarną porzeczką
Donuty
Mini Torciki Musowe
Brownie z ganache czekoladowym
Galaretki owocowe na pektynie
Lemoniada
Ciasteczka z żurawiną
Cake popsy
Beziki
Wspólna aranżacja słodkiego stołu
Zdradzimy gdzie kupić naczynia i akcesoria na candy bary i podpowiemy jak ustawić naczynia i dekoracje, żeby uzyskać efekt WOW!
Ukończyła Akademię im. Jana Długosza w Częstochowie na wydziale Pedagogiczno-Artystycznym.
Zdobyła dyplom z malarstwa w pracowni prof. Wernera Lubosa, dodatkowo dyplom z rysunku w pracowni prof. Jerzego Sztuki.
Z wykształcenia jest magistrem sztuki, z zamiłowania dekoratorem cukierniczym.
Jest laureatką wielu konkursów tortów okolicznościowych Expo Sweet, dwukrotną wicemistrzynią Polski wśród dekoratorów cukierniczych, oraz zdobywczynią nagrody publiczności.
W czasie wolnym maluje i rzeźbi.