Tematem szkolenia będą Nowoczesne Desery w Stylu Bistro. W czasie dwóch dni szkolenia uczestnicy poznają prawidłowe techniki przygotowania deserów restauracyjnych i kawiarnianych. Wspólnie z grupą przygotujemy pięć deserów.
Szkolenie przeznaczone jest dla osób pragnących rozwinąć swoje umiejętności poznając nowoczesne trendy w cukiernictwie.
Zdobywca dwóch czapek w żółtym przewodniku Gaullt&Millau Polska 2017. Trener Narodowej Reprezentacji Polski Juniorów na Olimpiadę Kulinarną Erfurt 2016 z którą zdobył brąz i srebro.
Nominowany przez Gault&Millau Polska w kategorii Szef Jutra 2017. Juror konkursów takich jak Trendy Chocolate Chef w Bydgoszczy czy Chefs Culinar Cup w Poznaniu.
Uczestnik wielu staży i szkoleń u najlepszych szefów kuchni.
Jego dania inspirowane są kuchnią z całego świata. Ponadto, słynie również z nieprzeciętnych i wyrafinowanych w smaku deserów, tortów i ciast, które tworzy od podstaw.
Jest perfekcjonistą – dla niego dania zawsze muszą tak samo smakować i wyglądać. Trener Narodowej Sekcji Cukierniczej.
Współautor książek z zakresu nowoczesnego cukiernictwa „Kreacje – Iwaniuk Rosiński Wiśniewski” i „Świąteczne Kreacje – Iwaniuk Rosiński Wiśniewski”.