Szkolenie przeznaczone jest dla osób pragnących poznać techniki używane w tradycyjnym, jak i nowoczesnym cukiernictwie, dla osób znających podstawy, chcących dalej rozwijać swoje umiejętności cukiernicze.
CIASTA NOWOCZESNE NA BAZIE CIAST BAZOWYCH ( np. szpinakowe biszkopty, bezglutenowe brownie, daquoise, migdałowe biszkopty, torty piętrowe)
WYPIEKI Z DODATKIEM MUSÓW I KREMÓW W NOWOCZESNYM WYDANIU ( np. mus herbaciany, panna cotta mango, bawareze miętowe, mus karmelowy, żelka z bergamotki)
MONODESERY
TEMPEROWANIE CZEKOLADY I DEKORACJE NA BAZIE CZEKOLADY – plastry miodu, skały, ziemie, dyski
NOWOCZESNE DEKORY: – temperowana czekolada, dekoracje orzechowe, chrupki, koralowce, dekoracje z izomaltu, jadalne ziemie, tiule, krokanty
NOWOCZESNE I KLASYCZNE FORMY DEKORACJI : m.in. mirror glaze , glacage, glazury
ŻELATYNA, AGAR I ICH ZASTOSOWANIE
Trener sztuki cukierniczej, uczestniczka 5 edycji największego kulinarnego show na świecie – MasterChef Polska.
Zdobywczyni 2 miejsca w konkursie KULINARNY BLOG ROKU 2016.
Jako pierwsza i jedna w Polsce blogerka gotowała na największych na świecie Targach Gastronomicznych – SIAL 2018 w Szanghaju w Chinach.
Prowadząca pokazy kulinarne, warsztaty, festiwale, otwarcia restauracji, cukierni, a także jurorka konkursów kulinarnych ( m.in. Małopolski Festiwal Smaku – edycja letnia, edycja zimowa, Pokazy gotowania w Newport w Walii w trakcie WOŚP … )