Szkolenia cukiernicze

Monoporcje

Szkolenie przeznaczone jest dla osób pragnących rozwinąć swoje umiejętności poznając nowoczesne trendy w cukiernictwie. W czasie dwóch dni szkolenia uczestnicy nauczą się przygotowywania drobnych deserów w formie monoporcji. Wspólnie z prowadzącym przejdą przez wszystkie etapy poszczególnych elementów tworzenia każdej receptury.

W trakcie szkolenia zapewniamy:

Program

Mango / cytryna / biała czekolada

Ciemna czekolada / pomarańcza / ziarna kakaowca

 Ser / figa / marakuja

Chałwa / wiśnia / biała czekolada

Czekolada 70% / piernik/ śliwka

Wanilia / truskawka / mięta

Jogurt/ ananas/ pieprz

Prowadzący:
Maciej Rosiński

Zdobywca dwóch czapek w żółtym przewodniku Gaullt&Millau Polska 2017.

Trener Narodowej Reprezentacji Polski Juniorów na Olimpiadę Kulinarną Erfurt 2016 z którą zdobył brąz i srebro.

Nominowany przez Gault&Millau Polska w kategorii Szef Jutra 2017.

Juror konkursów takich jak Trendy Chocolate Chef w Bydgoszczy czy Chefs Culinar Cup w Poznaniu.

Uczestnik wielu staży i szkoleń u najlepszych szefów kuchni. Jego dania inspirowane są kuchnią z całego świata.

Ponadto, słynie również z nieprzeciętnych i wyrafinowanych w smaku deserów, tortów i ciast, które tworzy od podstaw. Jest perfekcjonistą – dla niego dania zawsze muszą tak samo smakować i wyglądać.

Jesteś zainteresowany współpracą?

Skontaktuj się z nami