Technolog cukiernictwa, od lat związany z marką Bakels, szkoleniowiec cukierniczy.
Doświadczenie zawodowe: Szkolenia cukiernicze, technolog cukiernictwa na region południowy w firmie Bakels.
Praca zawodowa umożliwiająca bezpośredni kontakt z klientami, zapoznanie się z ich potrzebami oraz brakami w temacie szkoleń zarówno w dziedzinie cukiernictwa jak i piekarstwa.
Torty malowane techniką aerografu spożywczego
Wyroby cukiernicze- sugarcrafting, szkolenia, prowadzenie własnej działalności - Pracownia Artystyczna Sarzyński
Z wykształcenia jest piekarzem, specjalizuje się w piekarstwie artystycznym.
Specjalizacja w zakresie stylizacji i zdobienia tortów.
Blogerka, fotografka kulinarna, od 2012 roku prowadzi blog autorka wielu przepisów kulinarnych i cukierniczych, które prezentuje na swoim blogu.
Cukiernik z wieloletnim stażem, trener
Słynie z nieprzeciętnych i wyrafinowanych w smaku deserów, tortów i ciast, które tworzy od podstaw.
Ukończyła Akademię im. Jana Długosza w Częstochowie na wydziale Pedagogiczno-Artystycznym.
na co dzień związany z rodzinną, jedną z większych w Polsce firm cateringowych - Catering Bracia Wiśniewscy, gdzie odpowiedzialny jest za sekcję cukierniczą.
Prowadzi bloga kulinarnego „Ostra na słodko", za który zdobyła 2 miejsce w KULINARNY BLOG ROKU 2016
Przygotowywanie tortów, tworzenie dekoracji metodą SMBC (Swiss Meringue Buttercream)
Od 2012 roku, własna pracownia cukiernicza w Tarnowie