Nadchodzące szkolenia cukiernicze...

Podstawy Cukiernictwa Część I

Serdecznie zapraszamy na kolejne szkolenie w Akademii Sweet Decor.

Maciej Rosiński zaprosi wszystkich uczestników na szkolenie, którego tematem przewodnim będą podstawy nowoczesnego cukiernictwa – pierwsza część. Zapraszamy cukierników jak również amatorów, którzy do słodkich wypieków chcą podchodzić profesjonalnie.

Szkolenie przeznaczone jest dla osób pragnących rozwinąć swoje umiejętności poznając nowoczesne trendy w cukiernictwie.

W trakcie szkolenia zapewniamy:

Program

  • Ptyś karmelowy z kruszonką
  • Drożdżówka z kremem o smaku owoców leśnych i wanilii
  • Ciasto cytrynowe zapiekane z galaretką malinową z nutą tymianku
  • Tort o smaku palonej białej czekolady z galaretką o smaku mango i marakuji w polewie mirror glaze
  • Tarta cytrynowa z opalaną bezą włoską
  • Ciastko rumowo- orzechowe (cięte)
  • Szarlotka w kruchym cieście

Prowadzący:
Maciej Rosiński

Zdobywca dwóch czapek w żółtym przewodniku Gaullt&Millau Polska 2017.

Trener Narodowej Reprezentacji Polski Juniorów na Olimpiadę Kulinarną Erfurt 2016 z którą zdobył brąz i srebro.

Nominowany przez Gault&Millau Polska w kategorii Szef Jutra 2017.

Juror konkursów takich jak Trendy Chocolate Chef w Bydgoszczy czy Chefs Culinar Cup w Poznaniu.

Uczestnik wielu staży i szkoleń u najlepszych szefów kuchni.

Jego dania inspirowane są kuchnią z całego świata.

Ponadto, słynie również z nieprzeciętnych i wyrafinowanych w smaku deserów, tortów i ciast, które tworzy od podstaw.

Jest perfekcjonistą – dla niego dania zawsze muszą tak samo smakować i wyglądać.

Jesteś zainteresowany współpracą?

Skontaktuj się z nami