Kremy Cukiernicze Od Podstaw

Słodki Stół - Desery bankietowe

Kurs Cukierniczy Część I

Podstawy Cukiernictwa Część I

Podstawy Cukiernictwa Cześć II

Makaroniki od A do Z

8.

Wysokie Torty Weselne

IMG_20220911_201440_230

Candy Bar Glamour

DSC04097

Torty W Stylu Angielskim

Monoporcje

1-mirror glaze , mono deser , umam , deseo , odette desery , ostra na slodko (4)

Kurs Cukierniczy Część II

Podstawy Pracy z Czekoladą

Torty artystyczne zdobione papierem jadalnym

Ciasta Tortowe

Wegańskie Ciasta, bez glutenu i białego cukru

Desery w stylu bistro

2-pietrowy

Dwupiętrowy tort od podstaw

Kwiaty z kremu maślanego na torcie klasycznym

Torty nowoczesne

Tarty i Ciasta Fit

Beza Idealna

Pierniki i Domki Zdobione Lukrem Królewskim

Trzypiętrowy tort od podstaw

Podstawy składania i dekoracji tortów "Naked"

Tort Asymetryczny