Nadchodzące szkolenia cukiernicze...

Torty nowoczesne

Szkolenie przeznaczone jest dla osób pragnących rozwinąć swoje umiejętności poznając nowoczesne trendy w cukiernictwie.

W trakcie szkolenia zapewniamy:

Program

Tematem szkolenia będą nowoczesne torty musowe w polewach.

W czasie dwóch dni szkolenia uczestnicy poznają prawidłowe techniki przygotowania ciasta na tartę oraz jego odpiekania.

Wspólnie z grupą przygotujemy wypełnienia do tart, a także elementy niezbędne do tworzenia tortów.

KAWA/ORZECH

CZEKOLADA MLECZNA/BANAN

WANILIA/MALINA

CIEMNA CZEKOLADA/ŚLIWKA

MANGO/MORELA/POMARAŃCZA

TIRAMISU

Prowadzący:
Maciej Rosiński

 

Trener sztuki cukierniczej. Zdobywca dwóch czapek w żółtym przewodniku Gaullt&Millau Polska 2017.

Trener Narodowej Reprezentacji Polski Juniorów na Olimpiadę Kulinarną Erfurt 2016 z którą zdobył brąz i srebro.

Nominowany przez Gault&Millau Polska w kategorii Szef Jutra 2017. Juror konkursów takich jak Trendy Chocolate Chef w Bydgoszczy czy Chefs Culinar Cup w Poznaniu.

Uczestnik wielu staży i szkoleń u najlepszych szefów kuchni.

Jego dania inspirowane są kuchnią z całego świata.

Ponadto, słynie również z nieprzeciętnych i wyrafinowanych w smaku deserów, tortów i ciast, które tworzy od podstaw.

Jest perfekcjonistą – dla niego dania zawsze muszą tak samo smakować i wyglądać.

Jesteś zainteresowany współpracą?

Skontaktuj się z nami