Szkolenia cukiernicze

Torty nowoczesne

Szkolenie przeznaczone jest dla osób pragnących rozwinąć swoje umiejętności poznając nowoczesne trendy w cukiernictwie.

Tematem szkolenia będą nowoczesne torty musowe w polewach. Uczestnicy szkolenia poznają prawidłowe techniki przygotowania ciasta na tartę oraz jego odpiekania. 

W trakcie szkolenia zapewniamy:

Program

Kawa/Orzech

Czekolada mleczna/banan

Wanilia/malina

Ciemna czekolada/śliwka

Mango/Morela/Pomarańcza

Tiramisu

Prowadzący:
Maciej Rosiński

Zdobywca dwóch czapek w żółtym przewodniku Gaullt&Millau Polska 2017.

Trener Narodowej Reprezentacji Polski Juniorów na Olimpiadę Kulinarną Erfurt 2016 z którą zdobył brąz i srebro.

Nominowany przez Gault&Millau Polska w kategorii Szef Jutra 2017.

Juror konkursów takich jak Trendy Chocolate Chef w Bydgoszczy czy Chefs Culinar Cup w Poznaniu.

Uczestnik wielu staży i szkoleń u najlepszych szefów kuchni. Jego dania inspirowane są kuchnią z całego świata. Ponadto, słynie również z nieprzeciętnych i wyrafinowanych w smaku deserów, tortów i ciast, które tworzy od podstaw. Jest perfekcjonistą – dla niego dania zawsze muszą tak samo smakować i wyglądać.

Jesteś zainteresowany współpracą?

Skontaktuj się z nami